I science fiction, om det var på TV, i film eller i bøger, så så man hjem, der var så automatiske, at man bare skulle fortælle det, hvad det skulle gøre, og så blev det gjort, om det var med robotter eller andre automatiske installationer, som der var oprettet til samme formål.
Det kunne føles som om, at der var lang tid til, at man selv kunne komme til at leve på den måde, men se lige her: https://www.somfy.dk/produkter/smarte-hjem-og-det-kontrolenheder/smart-home
Det er jo som om, at fremtiden vitterligt lige har flyttet ind, og det skal ikke koste en herregård at få de ting ind i ens hjem, så man kan føle, at man virkelig lever det moderne liv eller rettere sagt fremtidens liv.
Og det er ikke fordi, at man skal hen at flytte, for de her opfindelser og forandringer er noget, som man kan få ind i ens hjem.
Og det er ikke sådan, at det kommer til at fylde og forandre ens hjem, så man ikke kan genkende stedet. Det er stadig ens hjemvante hjem, og mange af de her ting kan man ikke rigtigt se til at starte med, så man skal vide, de er der, inden man får øje på dem.

Du kommer til at leve i et intelligent hjem

Du drømmer ikke om, hvad det kommer til at betyde af forandringer i dit liv og hjem for alle beboere, hvor man virkelig føler, at man er flyttet ind i fremtiden, men det er ikke på en overvældende måde, hvor det behøver være et futuristisk hjem, som man bor i.
Måske bor man dog i en nyere bolig, og så kommer de her opfindelser til at passe endnu bedre ind.
Man behøver jo ikke vælge hele “pakken”, da man kan tage dem, som der passer en bedst, og så kan man måske tilføje nogle senere.
Det kommer til at gøre din dag meget lettere at have med at gøre, da man ting kan gøres automatisk.
Til at starte med er det nok så overvælgende, at man bliver som et barn igen, der kommer til at lege med det og vise det frem, bare fordi man kan.

Share: