Hvis man som virksomhed har udfordringer med at få overblikket i forhold til forskellige afdelinger og arbejdsopgaver, kan det være relevant at anskaffe sig timeplan. Her er det muligt at opnå frihed, fleksibilitet og bedre resultater ved at integrere software, der samler de forskellige arbejdsopgaver. Dermed sparer man mere tid, og kan bedre koncentrere sig om at sælge selve produktet eller servicen. Ved at bruge timeplan-software.com kan man få bedre overblik i forhold til vagtplanlægning, HR administration og tidsregistrering. Timeplan er lige netop nu den førende workforce management løsning, og da den samtidig er modulopbygget, kan den nemt tilpasses virksomhedens behov og ønsker i forhold til digital styring.
Mange virksomheder har stor gavn af at bruge timeplan som den optimale software, og den softwareproducent der står bag garanterer en høj kvalitet i både designet og udførelsen af brugen af timeplan i virksomheden.
Tjek https://www.timeplan-software.com/da/ for mere info om brugen af timeplan i virksomheder.

Selve systemet laver også udarbejdelsen af løndata på baggrund af de data der er i vagtplanlægning og tidsregistrering. Selve timeplanen “snakker” også med lønsystemet, så løndata bliver integreret i dette system.
Brugen af timeplan-software.com er nu meget populær i 25 lande verden over, og flere virksomheder ser de gode fordele ved at kunne gøre brug af timeplan som platform for et bedre digitalt overblik.
Ved at bruge timeplan i forhold til vagtplanlægning og tidsregistrering kan man optimere på planlægning, fravær og opgaver i forhold til disse 2 områder.
Helt generelt kan det siges, der både kan spares tid og økonomiske ressourcer ved at kunne integrere timeplan i virksomhedens øvrige IT systemer. Tag kontakt i dag og hør om mulighederne og brugen af timeplan i virksomheden.

Share: