TRUMPF har på rekordtid udviklet sig ved at gå fra at være en nichespiller til i dag at være den absolut største producent af Bukkemaskine og kantpressere. Produktionen er fordelt i tre forskellige lande: Tyskland, Østrig og Taiwan.

Denne serie af bukkemaskiner og kantpressere byder på seriefremstillede indstigermaskiner som for eksempel specialbyggede løsninger, der er udført efter kundens behov og specifikationer. Det er ligeså muligt at få fyldt automatiserede løsninger, hvad enten det er maskiner koblet sammen med en industrirobot eller via TRUMPF’s egenudviklede BendMasters, der er en håndteringsenhed specielt udviklet til at betjene en kantpresser.

I denne serie af bukkemaskiner og kantpressere forekommer 8 maskiner: TruBend Series 3000, TruBend Series 5000, TruBend Series 7000, TruBend Series 8000, TruBend Center Series 5000, TruBend Center Series 7000, TruBend Cell 5000 og TruBend Cell 7000.

En bukkemaskines formål er at bukke forskellige former for overflader eller plader af forskellige metaller. Den kan bruges til at bøje, bukke eller beskære hjørne eller vinkler af en bestemt overflade efter kundens behov og specifikationer.

En nøjagtig bukkeproces er en følge, der skal ske efter den præcision og svejsning, der er sket i laserskæring eller stansning af det bukkede element. Det er en nødvendig forudsætning for en automatiseret sammenføjningsproces, hvad enten denne foregår på traditionel vis med en MIG, TIG eller MAG svejserobot eller via lasersvejsning.

Bukkemaskine kantpresser | Specialbyggede løsninger ✓

AVN vil med deres bukkemaskiner og kantpressere prøve at nå ud til målgrupper blandt den metalarbejdende industri, da det er det, deres maskiner kan hjælpe med.

AVN.dk producerer produkter i top kvalitet.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *