Bailey’s Irish Cream er en cremelikør fremstillet af whisky, fløde og chokolade. Den blev først fremstillet af Gilbeys of Ireland i Dublin i begyndelsen af 1970’erne. Drikken er opkaldt efter Bailey’s Hotel i Dublin, som engang var ejet af brødrene Bailey.

Bailey’s serveres oftest som en blandet drink, enten hældt over is eller blandet med kaffe. Den kan også tilsættes til forskellige opskrifter for at skabe alkoholholdige desserter. I Irland serveres den undertiden som en morgenmadsdrik, typisk sammen med kaffe.

Bailey’s Irish Cream har været kommercielt tilgængelig i USA siden begyndelsen af 1990’erne. Det er nu en af de mest populære fløde likører i landet.

Der er mange grunde til, at folk nyder at drikke baileys. Den cremede konsistens og den rige smag gør det til en luksuriøs godbid, og alkoholindholdet betyder, at det også kan hjælpe folk til at slappe af. Nogle mennesker finder, at sødmen i baileys hjælper med at tage toppen af en lang dag, mens andre sætter pris på, at det er en drink med relativt få kalorier. Uanset årsagen er der ingen tvivl om, at baileys er en af de mest populære alkoholholdige drikkevarer, der findes.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *