Hvis du er en fødevarevirksomhed, ved du, hvor vigtigt det er at sikre, at dine produkter lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Det er derfor, at det er så vigtigt at få en IFS-certificering. IFS står for International Food Standard, og denne certificering er med til at garantere, at din virksomhed opfylder de nødvendige krav for at blive betragtet som sikker og troværdig. Lad os se nærmere på, hvad det indebærer at få en IFS-certificering, og hvilke fordele det kan give din fødevarevirksomhed.  Klik her for at læse mere om IFS certificering.

Hvad er IFS-certificering? 

IFS-certificering er designet til at fastsætte internationalt accepterede standarder for fødevaresikkerheds- og kvalitetsstyringssystemer i fødevareproduktionsfaciliteter, fra detailhandel til distribution. Den sikrer, at de fødevarer, der produceres, er sikre til konsum og af god kvalitet. For at blive certificeret skal man gennemgå en detaljeret vurderingsproces, der ser på alle aspekter af anlægget, herunder personaleuddannelse, produktsporingsprocesser, skadedyrsbekæmpelsesforanstaltninger, leverandørkontrol og meget mere. Når en virksomhed består denne vurderingsproces, modtager den et officielt certifikat, der viser, at den overholder de internationale standarder. 

Fordelene ved IFS-certificering 

At have en IFS-certificering indebærer mange fordele for din virksomhed. For det første giver det kunderne ro i sindet, når de køber dine produkter, fordi de ved, at disse varer er blevet testet i henhold til internationale standarder og er sikre at forbruge. Det viser også dit engagement i at levere produkter af høj kvalitet, hvilket vil være med til at skabe tillid mellem dig og dine kunder. Desuden giver et IFS-certifikat dig mulighed for at åbne nye markeder, da mange lande kræver visse certificeringsniveauer, før de tillader virksomheder at operere inden for deres grænser. Endelig kan det hjælpe med at overholde reglerne ved at sikre, at alle relevante regler løbende overholdes. 

Alt i alt er det vigtigt at få et IFS-certifikat for enhver fødevarevirksomhed, der ønsker at konkurrere på det globale marked i dag. Der er masser af fordele forbundet med at have en IFS-certificering (International Food Standard) under bæltet, lige fra at demonstrere din forpligtelse til at levere kvalitetsprodukter til at hjælpe med at sikre overholdelse af internationale regler. Så hvis du er i fødevareindustrien og endnu ikke er blevet certificeret, er det måske et godt tidspunkt at begynde at undersøge det!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *