Man kan udføre oliesug på forskellige måder, hvor man kan se på det helt lavpraktisk, at man pumper olie op fra undergrunden, men det kan også være, når man skal overføre olien fra det ene sted til det næste, hvor der så er brug for noget sug.
Men så er der også de gange, hvor olien er sluppet ud et sted, hvor det ikke skulle ende, og vi snakker ikke om nogle små sjatter på et gulv, som noget absorberingsgranulat kunne klare, men hvor der virkelig er tale om mange, mange liter, man skal have fat i igen, inden det breder sig for meget.
Dette kan ske på land, men det kan også ske til havs, da der bliver transporteret meget olie over havet, og der er heldigvis opfundet muligheder for at få fat på det olie igen, om det sker det ene eller det andet sted, hvor det kan være mere besværligt det ene end det andet sted, og det kan jo have noget med vejrforholdene at gøre, hvis det sker udenfor.

Oliesug er det, der skal til

Man bliver bedre og bedre til at få fat på det olie igen, både fordi man ikke vil have, det skal gå til spilde, da det er mange penge værd, og man måske kan nå at gøre noget ved det, så det ikke bliver et restprodukt og en decideret udgift, men også fordi det kan forurene en del.
Der er en naturlig begrænsning på, hvornår der ikke er meget naturolie tilbage, og så kan man selvfølgelig lave nogle kunstige udgaver, men de fleste er enige om, at hvor andet kan erstatte olie, så gør man det, men indtil videre er det derfor godt, at man har nogle muligheder for at suge olie op, og med tiden bliver det nok endnu mere effektivt.
Det er dog mest i industrien, at det her kommer på tale, da det er de færreste private mennesker, som der ligger inde med så meget olie, som der skal suges op, men selv hvis der gør, så er det godt, at man har en løsning til det.

Share: