Hvis man ikke er bekendt med sådan noget som e-smøg og en e-cigaret, så er det jo noget af en ukendt verden, som man begiver sig ind i.
Og det kan være, at ens første oplevelse med den slags er, at man sidder ved siden af en, som der damper. Og det er vigtigt at sige, at vedkommende damper og ikke røger, for man damper jo noget væske, end at man ryger noget tobak.
Man skal således ikke være bange for passiv rygning, og folk damper da tit også som et alternativ til at ryge, eller fordi de netop vil stoppe med at ryge eller som minimum skære ned på det.
Hvis man selv er ryger, så er det måske via sådan et bekendtskab, at man erfarer, at man kan komme den dårlige vane med at ryge til livs, hvis man begynder at dampe – specielt hvis man har prøvet så mange andre ting før, som der ikke fungerede.
For det første oplever man, at det dufter meget, meget bedre end at ryge, og så findes der mange forskellige væsker til en e-cigaret, så man kan mere eller mindre finde det, som man drømmer om, til ens egen e-cigaret.

Det er ikke farligt med en e-cigaret

Det kan være lidt svært i starten med at fylde e-væske på en e-cigaret, og man skal måske lige have hjælp til at få det vist, men der går sjældent så længe, før man selv kan finde ud af det.
Det næste er så det med at suge/inhalere, for man skal finde ud af, hvornår det er for meget, og hvornår det er for lidt.
Dernæst skal man så finde ud af, hvor det er okay, at man damper henne, for det kan nogle steder være forskelligt fra reglerne med rygning, og dette skal man også huske, hvis man tager ens e-cigaret med til udlandet.
Der kan være nogle meget andre regler, når man rejser til udlandet og ramper, så det er meget godt, hvis man lige sætter sig ind i den slags, så man ikke bliver overrasket over de lokale regler med den slags.

Share: