Leder du efter at fuldende dit look? En signetring er måske den manglende del, du har ledt efter. Uanset om du bærer den sammen med andre ringe eller alene, er en signetring sikker på at vende hovederne og gøre et statement. Lad os dykke ned i, hvorfor det altid er en god idé at tilføje en signetring til din smykkesamling. 

Historien om signetringe 

Signetringe har eksisteret i århundreder og kan spores helt tilbage til det gamle Egypten. Mens praksis med at bruge en signetring til autentifikationsformål stort set er uddød, er de stadig populære i dag som smykker og modeudtryk. Faktisk har nogle endda hævdet, at signetringe er ved at få et comeback i moderne mode på grund af deres unikke design. 

Materialer, der anvendes i signeter  

Signeter findes i mange forskellige former og størrelser, men en ting, som de alle har til fælles, er, at de normalt er fremstillet af guld eller sølv. Sølv foretrækkes ofte, fordi det er mere overkommeligt end guld og også ser godt ud til ethvert outfit. Men hvis prisen ikke er et problem, er guld også en mulighed, som vil tilføje et ekstra strejf af raffinement og elegance til dit look. 

-Guld er dyrere, men ser mere luksuriøst ud.

-Sølv koster mindre, men kan stadig gøre et statement

Begge metaller er stærke nok til at holde til daglig slitage

-Platin er en anden mulighed, men har tendens til at være dyrere end guld eller sølv

-Titanium kan også bruges i produktionen af signeter, men det er ikke så holdbart som andre metaller. 

Design til rådighed for signeter 

En anden god ting ved signetringe er, at der er så mange designs til rådighed! Du kan finde klassiske designs med enkle graveringer eller indviklede mønstre, eller du kan vælge noget moderne som f.eks. geometriske former eller abstrakt kunst (Se nogle muligheder på cuffcph.dk). Du kan også være kreativ med farver ved at vælge et tofarvet design med både guld- og sølvelementer. Uanset hvilken type design du vælger, er der helt sikkert noget derude, der passer perfekt til din stil! 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *