Jeg havde boet og arbejdet i London i de sidste fire år, men jeg følte mig rastløs. Jeg ønskede at udforske nye muligheder, få andre perspektiver og opleve en anden kultur. Efter at have undersøgt mine muligheder (Job Spanien) besluttede jeg, at en flytning til Spanien ville være den bedste måde at gøre dette på. Her er grunden til det. 

Den sproglige barriere 

Sprogbarrieren er en af hovedårsagerne til, at jeg valgte at flytte til Spanien. Selv om engelsk er meget udbredt i mange dele af Europa, ville jeg også gerne lære spansk. At kunne kommunikere med folk på deres modersmål har givet mig mere selvtillid, når jeg interagerer med dem, og det har givet mig mulighed for at skabe mere meningsfulde forbindelser med dem. Det har også hjulpet mig til at forstå deres kultur bedre, og hvordan de ser på verden. 

Arbejdsmuligheder 

En anden grund til, at jeg valgte Spanien, er de mange forskellige jobmuligheder. Der er masser af job til engelsktalende fagfolk i større byer som Madrid og Barcelona, men der er også mange andre typer jobmuligheder, som måske ikke er tilgængelige andre steder. Der er f.eks. mange freelancestillinger, som giver dig mulighed for at arbejde eksternt fra et hvilket som helst sted i landet eller endda internationalt. Det har givet mig fleksibilitet til at rejse og samtidig tjene en indkomst. 

Kulturchok 

Endelig har flytningen til Spanien givet mig mulighed for at opleve en helt anden kultur end den, jeg er vant til derhjemme. Lige fra at udforske nye madvarer og skikke, lære om forskellige religioner, opleve forskellige musik- og kunstformer – der er så stor mangfoldighed her, at det kan være overvældende til tider! Men det er alt sammen en del af eventyret og noget af det, der gør det at bo i Spanien så unikt og spændende!  

Det kan være skræmmende at flytte, men det kan også være utroligt givende, hvis du tager dig tid til at undersøge dine muligheder grundigt, før du træffer nogen beslutninger. For mig var det at flytte til Spanien det perfekte valg, da det gav mig en mulighed både professionelt og personligt – det gav mig mulighed for at udforske nye karriereveje, samtidig med at jeg fordybede mig i en ny kultur. Med sit forskelligartede jobmarked, levende byer og imødekommende mennesker er der aldrig et kedeligt øjeblik her! Så hvis du er på udkig efter et spændende eventyr i udlandet, så overvej at tage din karriere i udlandet – du vil ikke fortryde det!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *