Hos en realskole har man nogle gange en anden indgangsvinkel end hos andre skoler. Nørre Aaby Realskole har nogle fokuspunkter, som de alt andet lige også har haft succes med at håndhæve gang på gang. Som elev er der nogle ting som er meget essentielle for at kunne eksistere sammen med andre elever på skolen. Man skal være i stand til at kunne følge med i timen, og det sker ikke, hvis der sidder alt for mange andre klassekammerater med det samme behov.

Der er nogle som ikke får tid nok, og det vil alt andet lige også resultere i, at man ikke følger helt så godt med som alle de andre. Så det er også noget, som man kommer til at stå til regning for, når man skal gå en klasse om eller må døje med andre konsekvenser som følge af det. Et problem som måske ikke er så tilsyneladende, men ikke desto mindre et faresignal som man skal være opmærksom på. For ellers ender man bare med at sende ens børn i fiasko uden chance for at komme ud som en vinder.

Et miljø hvor man føler sig velkommen

En anden ting, som de unge elever har brug for, er et miljø, hvor man ikke bliver drillet eller set ned på. Der forekommer ikke grupperinger, som udelukker andre for at være med i fællesskabet. For eleverne kan det måske virke som en helt jungle og være i, når man skal passe på det ene og det andet, nærmest spille et spil for at kunne overleve. Det er dog også kun noget som eksistere, fordi man som lærer og undervisere, lektorer og så videre ikke gør noget reelt for at ændre på det.

Så det kunne jo også være, at det var noget, som man fik brug for at tage til overvejelse, hvis det nu er man tager chancen og indlogere sit barn på en skole som den man finder her. Her online kan man finde alle de informationer man har brug for omkring skolen. Så kan man træffe sin beslutning baseret ud fra det.

Share: